Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn

Home // Activiteiten // Levendige kerstwandeling in Nijverdal

Levendige kerstwandeling in Nijverdal

Wegens succes herhaald! Net als vorig jaar, vindt op kerstavond 24 december 2017, van 17:30 uur tot 20:00 uur de levendige kerstwandeling plaats in het centrum van Nijverdal. De kerstwandeling wordt georganiseerd door de kerk Beth-Shalom uit Nijverdal en iedereen is van harte uitgenodigd om mee te wandelen. 

De kerstwandeling
De kerstwandeling start vanaf 17:30 uur op de parkeerplaats Grotestraat Noord, naast lunchroom Harlekeijn. De route loopt door het nieuwe Nijverdalse park (over het spoordek) en langs het ‘Rooie Dorp’ en duur ca. 25 minuten. Meer dan 2.000 waxinelichtjes zullen je langs de sfeervolle route leiden. Tijdens de kerstwandeling kom je langs zingende engelen, dieren en een echte kerstkribbe met baby Jezus. De route zal eindigen op het Maximaplein, tegenover het Wijn en whiskey huis, waar heerlijke warme chocolademelk wordt geschonken en live kerstmuziek wordt gespeeld. De kerstwandeling is bedoeld voor iedereen, jong en oud.

Kerstnachtdienst na afloop
De kerstwandeling wordt georganiseerd door de Beth-Shalom uit Nijverdal en ook de Raad van Kerken is betrokken bij dit evenement. Na afloop van de wandeling is iedereen dan ook van harte welkom om een fijne kerstnachtdienst bij te wonen in één van de kerken die lid zijn van de Raad van Kerken. 

Zoeken

Op weg in de stilte

Op weg in de stilte Op donderdag 22 februari houdt de werkgroep ‘Op weg in de stilte’ weer een creatief-meditatieve avond m...Lees Meer »

Levendige kerstwandeling in Nijverdal

Wegens succes herhaald! Net als vorig jaar, vindt op kerstavond 24 december 2017, van 17:30 uur tot 20:00 uur de levendige kerstwandeling plaats in het centrum van Nijverdal...Lees Meer »

‘RECHT DOOR ZEE’ | Week van Gebed 2018

Week van Gebed 2018 voor de eenheid van de kerken
‘RECHT DOOR ZEE’ Van 21 t/m 28 januari vindt de Week van Gebed plaats...Lees Meer »