Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn

Home // Activiteiten // Levendige kerstwandeling in Nijverdal

Levendige kerstwandeling in Nijverdal

Wegens succes herhaald! Net als vorig jaar, vindt op kerstavond 24 december 2017, van 17:30 uur tot 20:00 uur de levendige kerstwandeling plaats in het centrum van Nijverdal. De kerstwandeling wordt georganiseerd door de kerk Beth-Shalom uit Nijverdal en iedereen is van harte uitgenodigd om mee te wandelen. 

De kerstwandeling
De kerstwandeling start vanaf 17:30 uur op de parkeerplaats Grotestraat Noord, naast lunchroom Harlekeijn. De route loopt door het nieuwe Nijverdalse park (over het spoordek) en langs het ‘Rooie Dorp’ en duur ca. 25 minuten. Meer dan 2.000 waxinelichtjes zullen je langs de sfeervolle route leiden. Tijdens de kerstwandeling kom je langs zingende engelen, dieren en een echte kerstkribbe met baby Jezus. De route zal eindigen op het Maximaplein, tegenover het Wijn en whiskey huis, waar heerlijke warme chocolademelk wordt geschonken en live kerstmuziek wordt gespeeld. De kerstwandeling is bedoeld voor iedereen, jong en oud.

Kerstnachtdienst na afloop
De kerstwandeling wordt georganiseerd door de Beth-Shalom uit Nijverdal en ook de Raad van Kerken is betrokken bij dit evenement. Na afloop van de wandeling is iedereen dan ook van harte welkom om een fijne kerstnachtdienst bij te wonen in één van de kerken die lid zijn van de Raad van Kerken. 

Zoeken

Kampvuur-avond van 23 maart 2018

Kampvuur-avond van 23 maart 2018 Lees Meer »

Op weg in de stilte op 22 maart 2018

Op weg in de stilte op 22 maart 2018 Op weg in de stilte – Beeldmeditatie bij een kruisweg, anders kijken naar kunst We kennen de kruisweg uit rooms-katholieke kerken: een vertelling in beelden of schilderijen van de laatste uren van het leven van Jezus...Lees Meer »

De Levensbron Kinderpaasfeest 30 maart 2018

De Levensbron Kinderpaasfeest 30 maart 2018 Hoi allemaal Dit jaar willen we het kinderpaasfeest een keer anders organiseren dan voorgaande jaren (o...Lees Meer »