Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn

Home // Activiteiten // De Levensbron Kinderpaasfeest 30 maart 2018

De Levensbron Kinderpaasfeest 30 maart 2018

Hoi allemaal

Dit jaar willen we het kinderpaasfeest een keer anders organiseren dan voorgaande jaren (o.a. ook door de verbouwing van ons eigen kerkgebouw).

We zijn van plan om lekker het speelbos in te gaan. Met een puzzelboekje voor de oudere kinderen, een letterspeurtocht voor de jongere kinderen en wat te drinken/snoepen op het speelveld hopen we er een leuke en gezellige ochtend van te maken.

Praktische informatie:
Wanneer? Vrijdag 30 maart 2018
Voor wie? Alle kinderen van de basisschool. Natuurlijk mag je ook je vader, moeder, vriendjes en vriendinnetjes etc. meenemen!
Hoe laat? Tussen 10.00 uur en 10.30 uur kun je starten met je gezin/groepje en loop je (dus zelfstandig) het rondje door de eekhoorns te volgen (route = 2 km). Als je rond bent krijg je nog een verrassing om mee te nemen naar huis.
Waar? Startpunt = achteraan op de parkeerplaats van Buitencentrum Sallandse Heuvelrug / Restaurant De Sallandse Berg
Kosten? Het is gratis, maar er staat bij de start/het einde een potje waar je een vrije gift in mag doen voor de onkosten.

Gerelateerde afbeelding

Zoeken

Kampvuur-avond van 23 maart 2018

Kampvuur-avond van 23 maart 2018 Lees Meer »

Op weg in de stilte op 22 maart 2018

Op weg in de stilte op 22 maart 2018 Op weg in de stilte – Beeldmeditatie bij een kruisweg, anders kijken naar kunst We kennen de kruisweg uit rooms-katholieke kerken: een vertelling in beelden of schilderijen van de laatste uren van het leven van Jezus...Lees Meer »

De Levensbron Kinderpaasfeest 30 maart 2018

De Levensbron Kinderpaasfeest 30 maart 2018 Hoi allemaal Dit jaar willen we het kinderpaasfeest een keer anders organiseren dan voorgaande jaren (o...Lees Meer »