Gezellige inloopochtend van Trefpunt Minima op dinsdag 20 juni.

Op dinsdag 20 juni a.s. wordt de zesde inloopochtend van Trefpunt Minima gehouden. Dit is tevens de laatste inloopochtend voor de zomerperiode. Op dinsdag 19 september zal de volgende inloopochtend weer zijn.

De laatste inloopochtend voor de zomerperiode zal er, zoals gebruikelijk, een gezellig uitstapje zijn: We gaan naar het Pannenkoekenhuus Marle. Daar beginnen we met koffie/thee en wat lekkers, dus zeker tijd voor een praatje. Er zal een rondleiding gegeven worden door het Nationaal Blikkenmuseum. De ochtend wordt afgesloten met het eten van een pannenkoek en een drankje.

Deze ochtend is voor iedereen toegankelijk en er zijn geen kosten aan verbonden. Dat is mede mogelijk door een bijdrage vanuit het Dorpsbudget Hellendoorn en een bijdrage van Stichting Ondersteuning Senioren. De organisatie is hen zeer dankbaar voor deze bijdrage.

We verzamelen om 9.30 uur bij de ingang van de kelder van ’t Spectrum aan het Hendrik Wormserplein en we zijn daar rond 12.45 uur weer terug.

In verband met het doorgeven van het aantal deelnemers is het van belang dat u zich opgeeft voor deze ochtend. Ook doorgeven of er een rollator mee genomen wordt.

Opgeven graag vóór vrijdag 16 juni via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

E-mail: trefpuntminima@hotmail.com of

Telefoonnummer: 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur)

 

 

Terug naar home

v0.0.8 build 20221202HF2