1  2 3 4

 

 

“ Paasgroetactie voor de Minima “
Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn.
Voorbereidingen en inpakken enveloppen gestart, opnieuw aanmelden!!

 

Op woensdag 5 april aanstaande zal er na 16.00 uur bij de ruim 700 gezinnen die bij de Raad van Kerken bekend zijn de Paasattentie aangeboden worden. Om dit mogelijk te maken is de Kerngroep Activiteiten voor de Minima deze week begonnen om de inhoud te verzamelen en in de enveloppen te gaan doen. Meer dan 100 vrijwilligers zullen volgende week woensdag 5 april de enveloppen persoonlijk gaan aanbieden aan de ontvangers.

De Kerngroep wil haar administratie eens in de vijf jaar weer actualiseren en daarom hebben de ontvangers met de Kerstactie en de warmtefondsactie een nieuw aanmeldingsformulier ontvangen. Niet iedereen heeft dit terug gestuurd dus diegenen ontvangen met de Paasactie nogmaals het aanmeldingsformulier. Als dit niet ingevuld terug gestuurd wordt naar de genoemde adressen, gaat de Kerngroep ervan uit dat men niet meer op de lijst wil blijven staan en dus niet meer in aanmerking hoeft te komen voor de activiteiten voor de minima van de Kerngroep. Het is dus in het belang van de ontvanger dat ze het formulier invullen en terugsturen.

Bij het organiseren van de “Paasgroetactie” wordt de Raad van Kerken geholpen door de diverse plaatselijke Diakonie- en Caritasinstellingen en de Stichting S.D.C.H., het Trefpunt Minima, Stichting Hulpfonds Hellendoorn, Vluchtelingwerk Hellendoorn-Nijverdal, Stichting Maatschappelijke werk “Avedan”, Stichting Voedselbank Hellendoorn, Stichting BOOM en Stichting Noabers voor Noabers.

Met vriendelijke groet,

Kerngroep Activiteiten voor de Minima van de Raad van Kerken.

Terug naar home


 

Uitnodiging:

We houden op 14 april weer een kampvuuravond aan de Noordelijke Hoofddijk 11 in Nijverdal.

We beginnen, zoals gebruikelijk, om 19.30. Gezellige avonden waar we als mannen onder elkaar willen delen, wat ons bezighoudt. Daarin willen we er ook naar kijken wat voor rol geloof hierin kan spelen. God wil graag een relatie met ons mensen en ons ook gebruiken om elkaar te bemoedigen. Misschien wil jij ook iets delen of ben je juist iemand die liever luistert. Ben je opzoek naar de zin van het bestaan, zoek je antwoorden, kom samen zoeken is beter. "Gewoon" er zijn voor elkaar is wat we willen en dat kan op vele manieren. Kom langs en voel je vrij om te spreken, zwijgen, luisteren, zingen, bidden of wat dan ook.

Gegroet namens de KVA mannen.

 

Data van de Kamp Vuur Avonden 2023


week 15, 14-4-2023
week 20, 19-5-2023
week 25, 23-6-2023
week 35, 1-9-2023
week 40, 6-10-2023
week 45, 10-11-2023
week 50, 15-12-2023

Terug naar home


 

REGIONALE ACTIVITEIT VAN HET IPHN - ISRALLY75

Op D.V. zaterdag 13 mei 2023 organiseert het IPHN (Israël Platform Hellendoorn-Nijverdal) een ISRALLY75.

Dit jaar viert de staat Israël zijn 75e verjaardag. Het land Israël is natuurlijk al duizenden jaren oud. De laatste tweeduizend jaar was het grotendeels verlaten. De woestijn was dor en er woonden nauwelijks mensen.

Tot 14 mei 1948: toen riep David Ben-Goerion de onafhankelijkheid uit van Israël. Het was een enorme blijdschap na de gitzwarte bladzijde van de Holocaust.

Ondanks de tegenstand is Israël vandaag een bloeiend land, een teken van hoop.

Vanzelfsprekend vieren wij als IPHN het jubileum van Israël graag mee. We zijn al maanden druk met de voorbereidingen voor dit bijzondere jaar. We hopen u te ontmoeten bij ISRALLY75, een informatieve fietstocht van 15 kilometer met eten en drinken onderweg. Deelname is gratis, maar we vragen wel een gift voor een project in Israël en er is een verkoop van producten uit Israël.

 

Als je niets wilt missen, dan kunt u zich kosteloos abonneren op het YouTube kanaal Verspieders Express, want daar staat – vanaf 1 april – een promotiefilm met alle informatie over ISRALLY75. Hier is ook een speciale playlists van het Israël Platform Hellendoorn-Nijverdal te vinden met steeds aanvullende informatie.


 

Kijk ook eens op de Facebookpagina van het Israël Platform Hellendoorn-Nijverdal.

Weet u welkom en noteer alvast het event ‘ISRALLY75’ dat wij – IPHN (Israël Platform Hellendoorn-Nijverdal) – op zaterdag 13 mei 2023 organiseren in het kader van 75 jaar Israël.

 

 


Terug naar home


 

Terug naar home

v0.0.8 build 20221202HF2