KVA Hellendoorn

De KVA Hellendoorn is door de oprichter gestart in 2014 naar aanleiding van zijn deelname aan een karakterweekend van de 4e musketier.

Wat doen we op een KVA. 

De gedachte is ‘Geef een man een vuur, eten en drinken. Doe er een gitaar en liederen bij met een inleidend geloofsthema en je hebt een goed gesprek.' 

Dit doen we dan ook elke keer. Mannen zijn zonen en/of vaders, mannen begrijpen mannen, maar de Man Jezus Christus begrijpt ons helemaal. Hij is de Zoon en Hij is de Vader!

Telkens samenkomen van mannen is iets speciaals want er groeit vertrouwen naar elkaar. Steun en begrip vindt men er. Ervaringen worden gedeeld. Inzicht in het woord van God groeit en men vindt antwoorden. Maar wat ook zowel mooi als belangrijk is, is mannen die samen bidden. 

Ons KVA team bestaat uit 5 mannen en wij hopen jullie te mogen begroeten op een kampvuur avond, je bent hartelijk welkom!

De avonden zijn om de 5 weken. Tot dan.

André Scharphof, Robert Gaillard, René Winters, Richard Stolmeijer en Henri Kolkman.

We trappen dit jaar af op 2 februari. De avonden vinden zoals gewend weer plaats om de 5 weken met uitzondering van week 30, ivm zomervakantie. De avonden starten standaard om 19.30 en worden gehouden aan de Noordelijke Hoofddijk 11 te Nijverdal. Tenzij we uitwijken ivm slecht weer. Dan melden we dat via de appgroep. Wil je lid worden van de appgroep stuur dan even een berichtje naar 0647963756, dan voeg ik je toe.

De data voor komend jaar (2024) zijn.

2 februari
8 maart
12 april
17 mei
21 juni
30 augustus
4 oktober
8 november
13 december

Hartelijke groet,

de KVA mannen.

v0.0.8 build 20221202HF2